sâmbătă, 12 mai 2012

Spatiul virtual....

Spatiul virtual...o familie pentru majoritatea utilizatorilor, o familie care nu se cunoaste nici pe jumatate. Fata unui om bland si iubitor de pace, poate fi in realitate un criminal in serie cu dracusorul la ureche...bine, poate prea mult spus criminal.
In aceasta lume nu esti inconjurat de prieteni, nu poti sa'i consideri pe cei ce'ti citesc articolele prieteni. Dar cine sunt?? Paaai....nici nu poti gasi un cuvant, niste anonimi. Nu, asta nu e un loc in care sa oferi incredere, crezi ca gasesti consolare in sfaturile celorlalti, dar poate ei nici n'au trecut prin ce treci tu. Te vor face sa'i consideri prieteni, iar cand vei vrea sa'i ajuti nu te vor refuza, insa te vor injunghia pe patul de moarte. De ce?? Pentru ca asa sunt toti, nu poti avea, nu trebuie sa ai incredere in cei pe care nu'i cunosti. Si acum pe bune, pe cine cunosti cu adevarat?....greu de raspuns.
Pai un lucru e sigur, trebuie sa te cunosti mai intai de toate pe tine. Daca nu ai reusit inca asta, e clar....mai ai de lucru!
Nu stiu cati au inteles ceea ce vreau sa spun, si asta e dureros, sa nu poti sa te faci inteleasa. Dar trebuie sa treci peste si sa te increzi in singura persoana care nu te va dezamagi niciodata...in tine!