marți, 24 ianuarie 2012

Inceputul...

Cu ce sa incep?... Poate va intereseaza ce m'a facut sa deschid acest blog?...Nu, ar fi prea plictisitor. Defapt, voi incepe cu ceea ce imi vine in minte acum, cu titlul. Poate ca nu e interesant, poate o sa va plictiseasca...
Ideea este simpla, "pe aripile gandului"...fiecare percepe diferit aceste cuvinte, eu o sa spun cum il inteleg eu.
Am vrut ca acest blog sa fie un loc in care sa se formeze o familie de necunoscuti, daca pot spune asa. Voi alege cate o tema, mai bine zis un gand, pe care'l voi scrie aici, si de la care vor porni fel de fel de discutii. Intentiile sunt clare, ne putem spune dezamagirile/bucuriile/tristetile, putem cere sau da sfaturi, putem "striga dupa ajutor".
Poate nu multi intelegeti ceea ce mi'am propus sa fac, nu va condamn, nu sunt un as al exprimarii, si'mi cer scuze pentru asta. De multe ori imi caut cuvintele, dar ele fug de mine. De ce? Poate se sperie. Din ce cauza? Poate se tem ca nu vor fi folosite cum trebuie.
Poate v'am plictisit, iar celor care inca mai cititi asta vreau sa va multumesc. 
In final ce pot spune, sper ca acest blog sa ajunga asa cum l'am visat eu. Va astept cu drag!!!  Haideti sa incepem calatoria "pe aripile gandului".

2 comentarii:

  1. Mai exista un blog: "Pe aripile gandului" al meu. Nu am nici o pretentie sa fie unicat si eram curios cine a mai venit cu aceasta idee pentru ca eu unul nu cred ca ai copiat gandul. Imi place cum scrii si imi plac pozele pe care le pui pe blog! E frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un sfat numai as vrea sa-ti dau (din proprie experienta): cenzureaza comentariile pentru ca altfel poti sa ai surprize neplacute! Exista tot felul de oameni, mai ales pe internet...

    RăspundețiȘtergere